Menadžerski forum Vivaldi

Bez autora
Mar 29 2010

Prvi menadžerski forum Vivaldi biće održan od 29. do 31. marta 2010. godine na Mokroj gori, u organizaciji Mokrogorske škole menadžmenta.Glavna tema će biti profesionalni razvoj menadžera u Srbiji. Na forumu će učestvovati generalni menadžeri i menadžeri ljudskih resursa domaćih i međunarodnih kompanija, predstavnici države, asocijacija privrednika i obrazovnih institucija iz javnog i privatnog sektora.

Menadžerski forum VivaldiPrvi menadžerski forum Vivaldi biće održan od 29. do 31. marta 2010. godine na Mokroj gori, u organizaciji Mokrogorske škole menadžmenta.

Glavna tema će biti profesionalni razvoj menadžera u Srbiji.

Na forumu će učestvovati generalni menadžeri i menadžeri ljudskih resursa domaćih i međunarodnih kompanija, predstavnici države, asocijacija privrednika i obrazovnih institucija iz javnog i privatnog sektora.

Počasni gost će biti premijer Mirko Cvetković, a učesnicima će se obratiti i Đorđi Lajtai, savetnik dekana francuske poslovne škole INSEAD za profesionalni razvoj menadžera. Domaćini skupa su Srđan Janićijević, osnivač Mokrogorske škole menadžmenta, i Aleksandar Vlahović, direktor Ekonomskog instituta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik