Sajam zapošljavanja 26. maja u Novom Pazaru

Bez autora
May 26 2022

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Novi Pazar, organizuje Sajam zapošljavanja u četvrtak 26. maja 2022. godine sa početkom u 12 časova, u sali Doma omladine, u Novom Pazaru.

Planirano je učešće više od 30 poslodavaca, koji će ponuditi oko 200 slobodnih radnih mesta. Očekuje se učešće više od 1500 nezaposlenih lica, aktivnih tražilaca posla, koji će se predstaviti budućim poslodavcima.

Na sajmu će se najviše tražiti: građevinski inžinjeri, diplomirane arhitekte, diplomirani ekonomisti, dizajneri tekstila, mašinski inžinjeri sa posebnim licencama, vozači kamiona, automehaničari, elektroinstalateri,šivači tekstila,tapetari,konobari, kuvari, recepcionari, administrativni radnici, rukovaoci građevinskih mašina, pomoćni građevinski radnici i dr.

Učešće na sajmu zapošljavanja, potvrdile su sledeće kompanije: proizvođači tekstila „Mizan line“, hotel „Vrbak ND“, proizvođači nameštaja „Numanović“, građevinske firme „Novi Pazar-Put“ i „Trgo Kemo Group“, hotel „Akva termale“, transportno preduzeće „Ervin“, Telekom Srbija , Dunav osiguranje i dr.

Zainteresovani poslodavci, koji žele da učestvuju na sajmu, više informacija mogu dobiti u prostorijama Filijale Novi Pazar, Šabana Koče 18. ili na telefone 020-330014  i  020-330055. Prijavu za učešće na  sajmu, sa podacima o broju potrebnih radnika i njihovim zanimanjima mogu dostaviti Filijali najkasnije do 24. maja. 2022. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik