Sajam zapošljavanja u Raški

Bez autora
Oct 28 2019

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Kraljevo organizuje Sajam zapošljavanja u Raški, 25. oktobra 2019. godine, od 11.00 do 14.00 časova, u Skupštinskoj sali, Studenička 2.Očekuje se učešće 15 poslodavaca koji će ponuditi 150 slobodnih radnih mesta. Propratna aktivnost sajma biće dodela ugovora za programe samozapošljavanja i programe dodele subvencija poslodavcima za zapošljavanje teže zapošljivih lica, a koji se sufinasiraju iz budžeta Opštine Raška i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Sajam zapošljavanja u RaškiNacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Kraljevo organizuje Sajam zapošljavanja u Raški, 25. oktobra 2019. godine, od 11.00 do 14.00 časova, u Skupštinskoj sali, Studenička 2.

Očekuje se učešće 15 poslodavaca koji će ponuditi 150 slobodnih radnih mesta. Propratna aktivnost sajma biće dodela ugovora za programe samozapošljavanja i programe dodele subvencija poslodavcima za zapošljavanje teže zapošljivih lica, a koji se sufinasiraju iz budžeta Opštine Raška i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Pozivamo sve nezaposlene koji žele da učestvuju na sajmu da se jave svojim savetnicima za zapošljavanje, od kojih će dobiti upute za sajam i sve neophodne informacije o tome kako da se najbolje predstave budućim poslodavcima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik