Sajam zapošljavanja u Vršcu

Bez autora
Oct 24 2019

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Vršac organizuje Sajam zapošljavanja u Vršcu, u četvrtak, 24. oktobra 2019. godine, od 10 do 12 časova, u velikoj sali hotela „Srbija“.Na sajmu će se predstaviti firme koje su iskazale potrebe za zapošljavanjem lica u narednom periodu, sa teritorije grada Vršca i opština Plandište i Bela Crkva. Priliku za zapošljavanje na sajmu mogu potražiti: konobari, magacioneri, kuvari, mesari, radnici u proizvodnji, higijeničari, baštovani, vozači C kategorije, CNC operateri, poslovođe u trgovini, agenti osiguranja, električari i profesionalni vojnici.

Sajam zapošljavanja u VršcuNacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Vršac organizuje Sajam zapošljavanja u Vršcu, u četvrtak, 24. oktobra 2019. godine, od 10 do 12 časova, u velikoj sali hotela „Srbija“.

Na sajmu će se predstaviti firme koje su iskazale potrebe za zapošljavanjem lica u narednom periodu, sa teritorije grada Vršca i opština Plandište i Bela Crkva.

Priliku za zapošljavanje na sajmu mogu potražiti: konobari, magacioneri, kuvari, mesari, radnici u proizvodnji, higijeničari, baštovani, vozači C kategorije, CNC operateri, poslovođe u trgovini, agenti osiguranja, električari i profesionalni vojnici.

Sajam zapošljavanja je otvorenog tipa, tako da mogu prisustvovati kako nezaposlena lica, tako i zaposleni koji bi želeli da promene radno mesto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik