Šesta srpska konferencija o nekretninama 23. marta

Bez autora
Mar 23 2021

Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture "Razvoj budućnosti", koja će okupiti domaće i međunarodne zvaničnike i stručnjake u oblasti nekretnina, biće održana onlajn 23. marta.

Ovogodišnju konferenciju otvoriće ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, saopštio je organizator kompanija TGI Group International.

Skup se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Privredne komore Srbije i Britansko - srpske privredne komore, ambasade Velike Britanije, EBRD, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije.

Na konferenciji će se obratiti veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima je Martin Vikers, trgovinski izaslanik premijera Velike Britanije za Zapadni Balkan, izvršni direktor UK Export Finance (UKEF) Luis Tejlor, arhitekta grada Beograda Marko Stojčić i drugi.

Događaj privlači više od 250 relevantnih učesnika iz velikih real estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne real estate profesionalce iz Srbije i inostranstva u oblasti nekretnina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik