Prijavljivanje za podsticaje preduzetništvu još do kraja juna

Bez autora
Jun 27 2017

Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije obaveštava sve zainteresovane privrednike da zahteve za finansiranje u okviru Programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz razvojne projekte, mogu podneti Fondu za razvoj do 30. juna.Za ovaj program koji zajednički realizuju Ministarstvo privrede i Fond za razvoj i kojim se podržava širenja poslovanja, investicije u proizvodnju i unapređenje tehnoloških procesa, Ministarstvo je 3. januara uputilo javni poziv mikro, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i zadrugama.

Prijavljivanje za podsticaje preduzetništvu još do kraja junaMinistarstvo privrede Vlade Republike Srbije obaveštava sve zainteresovane privrednike da zahteve za finansiranje u okviru Programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz razvojne projekte, mogu podneti Fondu za razvoj do 30. juna.

Za ovaj program koji zajednički realizuju Ministarstvo privrede i Fond za razvoj i kojim se podržava širenja poslovanja, investicije u proizvodnju i unapređenje tehnoloških procesa, Ministarstvo je 3. januara uputilo javni poziv mikro, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i zadrugama.

Program predstavlja kombinaciju 20 odsto bespovratnih sredstava države i 80 procenata povoljnog kredita Fonda za razvoj, 

Ministarstvo privrede nastojaće da u najskorijem periodu obezbedi nastavak sprovođenja ovog programa, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik