U Luci Bar rast pretovara 70 odsto

Bez autora
Aug 08 2017

Luka Bar je u prvoj polovini godine ostvarila rast pretovara od 70 odsto, što je trend koji treba nastaviti, ocijenjeno je na sjednici Odbora direktora. Na sjednici koja je održana u ponedjeljak izraženo je zadovoljstvo zbog povećanog obima posla i rasta prihoda od 23 odsto u prvih šest mjeseci ove godine. Konstatovano je da je to trend koji treba nastaviti, uzimajući u obzir i sve predstojeće izazove za uspješno poslovanje. Na sjednici je bilo riječi o aktivnostima i planovima preduzeća, ostvarenim rezultatima poslovanja za šest mjeseci i tehničko-tehnološkom stanju sredstava i opreme.

U Luci Bar rast pretovara 70 odstoLuka Bar je u prvoj polovini godine ostvarila rast pretovara od 70 odsto, što je trend koji treba nastaviti, ocijenjeno je na sjednici Odbora direktora.

Na sjednici koja je održana u ponedjeljak izraženo je zadovoljstvo zbog povećanog obima posla i rasta prihoda od 23 odsto u prvih šest mjeseci ove godine, prenosi Bar.info.

Konstatovano je da je to trend koji treba nastaviti, uzimajući u obzir i sve predstojeće izazove za uspješno poslovanje.

Na sjednici je bilo riječi o aktivnostima i planovima preduzeća, ostvarenim rezultatima poslovanja za šest mjeseci i tehničko-tehnološkom stanju sredstava i opreme.

Odborom direktora, koji je je zasijedao u kompletnom sastavu, predsjedavao je Anđelko Lojpur, a sjednici je prisustvovao i izvršni direktor Luke Bar Zarija Franović, koji je na tu poziciju izabran krajem jula.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik