Iskoristiti prostor za unapređenje saradnje sa Turskom

Bez autora
Aug 16 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević i ambasador Turske u Srbiji Tanžu Bilgič istakli su danas značaj negovanja dobrih odnosa dveju zemalja, kao i važnost daljeg unapređenja saradnje u svim oblastima koje su u nadležnosti resornog ministarstva. Đorđević je izrazio želju za unapređenjem odnosa u oblastima socijalnog osiguranja, oblasti rada i radnih odnosa i oblasti boračkih pitanja. On je posebno predložio jačanje saradnje u cilju prevazilaženja posledica migrantske krize, ali i otvaranje dijaloga o svim temama od interesa za unapređenje životnih i socijalnih uslova obe strane. Bilgič je, čestitajući Đorđeviću imenovanje na funkciju ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, potvrdio spremnost za dalji razvoj bilateralnih odnosa.

Iskoristiti prostor za unapređenje saradnje sa TurskomMinistar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević i ambasador Turske u Srbiji Tanžu Bilgič istakli su danas značaj negovanja dobrih odnosa dveju zemalja, kao i važnost daljeg unapređenja saradnje u svim oblastima koje su u nadležnosti resornog ministarstva.

Đorđević je izrazio želju za unapređenjem odnosa u oblastima socijalnog osiguranja, oblasti rada i radnih odnosa i oblasti boračkih pitanja. 

On je posebno predložio jačanje saradnje u cilju prevazilaženja posledica migrantske krize, ali i otvaranje dijaloga o svim temama od interesa za unapređenje životnih i socijalnih uslova obe strane.

Bilgič je, čestitajući Đorđeviću imenovanje na funkciju ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, potvrdio spremnost za dalji razvoj bilateralnih odnosa. 

On je ocenio da postoji prostor za kvalitativno unapređenje saradnje i da je od posebnog značaja intenziviranje poseta visokog nivoa obe strane, kako bi se pronašli najefikasniji modaliteti za primenu postignutih dogovora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik