"Germania" obustavlja direktnu liniju Niš-Cirih

Bez autora
Sep 18 2017

Od 8. januara švajcarski avio-prevoznik "Germania" će obustaviti direktnu liniju između Niša i Ciriha, potvrđeno je "Tanjugu" na niškom aerodromu "Konstantin Veliki". "Germania" je uspostavila direktnu liniju Niš-Cirih 23. juna ove godine, sa dva leta nedeljno.Sa druge strane, avio-kompanija "Svis erlajnz", koja je od 2. aprila 2017. uvela direktne letove Niš-Cirih, najavila je uvođenje i trećeg leta nedeljno tokom letnje sezone 2018. godine, koja traje od kraja marta do kraja oktobra.

"Germania" obustavlja direktnu liniju Niš-CirihOd 8. januara švajcarski avio-prevoznik "Germania" će obustaviti direktnu liniju između Niša i Ciriha, potvrđeno je "Tanjugu" na niškom aerodromu "Konstantin Veliki".

"Germania" je uspostavila direktnu liniju Niš-Cirih 23. juna ove godine, sa dva leta nedeljno.

Sa druge strane, avio-kompanija "Svis erlajnz", koja je od 2. aprila 2017. uvela direktne letove Niš-Cirih, najavila je uvođenje i trećeg leta nedeljno tokom letnje sezone 2018. godine, koja traje od kraja marta do kraja oktobra.

Mediji prenose da je "Germania" donela odluku da ukine liniju između Ciriha i Niša zbog neprofitabilnosti.

Takođe, navodi se da će "Germania" letove zapravo prekinuti već od 27. oktobra kada se i zvanično završava letnji red letenja, ali da će ta kompanija zadržati nekoliko polazaka u periodu od 22. decembra do 8. januara zbog pojačane tražnje usled praznika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik