Luka Koper: 43,6 milijuna eura investicija u dodatne kapacitete za pretovar automobila

Bez autora
Oct 15 2017

Nadzorni odbor Luke Koper u petak nije potvrdio poslovni plan za iduću godinu jer je utvrđeno da ga treba dopuniti. Neslužbeno je Delu potvrđeno da Luka iduće godine planira zaposliti 200 dodatnih radnika, iako će to ovisiti od realizacije poslovnog plana. Što se investicija tiče, 43,6 milijuna eura bit će investirano u dodatne kapacitete za pretovar automobila. Doznaje se da će Mercedesovi automobili iz Kopra i dalje kretati na plovidbu prema Aziji. Iako posluje dobro, kriza u upravljanju Luke Koper ne jenjava. Proteklih je dana bilo kuloarskih nagađanja oko toga da će predsjednik Uprave Dragomir Marić sam ponuditi ostavku, no to se ipak nije dogodilo. Luka Koper ostvarila je prošle godine rekordne poslovne rezultate. Pretovareno je tereta u visini od 22 milijuna tona što je povijesni rekord i 6 posto bolji rezultat u odnosu na 2015. godinu.

Luka Koper: 43,6 milijuna eura investicija u dodatne kapacitete za pretovar automobilaNadzorni odbor Luke Koper u petak nije potvrdio poslovni plan za iduću godinu jer je utvrđeno da ga treba dopuniti.

Neslužbeno je Delu potvrđeno da Luka iduće godine planira zaposliti 200 dodatnih radnika, iako će to ovisiti od realizacije poslovnog plana.

Što se investicija tiče, 43,6 milijuna eura bit će investirano u dodatne kapacitete za pretovar automobila. Doznaje se da će Mercedesovi automobili iz Kopra i dalje kretati na plovidbu prema Aziji.

Iako posluje dobro, kriza u upravljanju Luke Koper ne jenjava. Proteklih je dana bilo kuloarskih nagađanja oko toga da će predsjednik Uprave Dragomir Marić sam ponuditi ostavku, no to se ipak nije dogodilo.

Luka Koper ostvarila je prošle godine rekordne poslovne rezultate. Pretovareno je tereta u visini od 22 milijuna tona što je povijesni rekord i 6 posto bolji rezultat u odnosu na 2015. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik