Deda Mraz sada stiže i vozom

Bez autora
Nov 21 2017

Deda Mraz ove godine stiže i vozom! Javno preduzeće "Srbija voz" organizovaće u decembru novogodišnje putovanje za devojčice i dečake. Polazak je 16. decembra u podne sa glavne železničke stanice, a vožnja do Zemuna i nazad će trajati oko sat i deset minuta. Na ovaj način nadležni u "Srbija vozu" žele da promovišu putovanje prugom i da mališanima približe ovaj vid prevoza. Dragana Stanković, koordinator za saradnju sa medijima i marketing, kaže da ima mnogo dece koja nikada nisu putovala vozom, pa je ideja da se promoviše železnica i da se mališani upoznaju sa ovim vidom prevoza. Ova tura namenjena je onima koji će čari vožnje iskusiti prvi put, ali mi dobro znamo da među najmlađima ima i pravih ljubitelja železnice, koji će sigurno biti oduševljeni i ovom novom ponudom.

Deda Mraz sada stiže i vozomDeda Mraz ove godine stiže i vozom! Javno preduzeće "Srbija voz" organizovaće u decembru novogodišnje putovanje za devojčice i dečake. Polazak je 16. decembra u podne sa glavne železničke stanice, a vožnja do Zemuna i nazad će trajati oko sat i deset minuta.

Na ovaj način nadležni u "Srbija vozu" žele da promovišu putovanje prugom i da mališanima približe ovaj vid prevoza. Dragana Stanković, koordinator za saradnju sa medijima i marketing, kaže da ima mnogo dece koja nikada nisu putovala vozom, pa je ideja da se promoviše železnica i da se mališani upoznaju sa ovim vidom prevoza.

- Ova tura namenjena je onima koji će čari vožnje iskusiti prvi put, ali mi dobro znamo da među najmlađima ima i pravih ljubitelja železnice, koji će sigurno biti oduševljeni i ovom novom ponudom - kaže Stankovićeva.

- Osmislili smo jednočasovno druženje i fotografisanje sa Deda Mrazom. Voleli bismo da ta subota bude rezervisana za uživanje i magiju, nezaboravnu vožnju, igru i pesmu.

Mališani će se voziti u novoj elektromotornoj "Štadlerovoj" garnituri, a u slučaju velikog interesovanja, biće organizovani i dodatni polasci.

Stankovićeva napominje da sve više ljudi shvata prednosti putovanja železnicom u odnosu na autobus. Na prvom mestu je to bezbednost, cena karte, a od - nedavno i komfor, jer se putnici voze novim savremenim elektro i dizel-motornim garniturama.

Paket 800 dinara

Cena karte u koju je uključen i paketić je 800 dinana, dok će pratioci plaćati po 199 dinara. Karte se kupuju u stanici Beograd, na šalteru broj 14.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik