"Er Frans" uvodi novine na aerodromu "Šarl de Gol" – olakšano putovanje za putnike iz Srbije

Bez autora
Nov 22 2017

Francuski avio-prevoznik „Er Frans” i pariski aerodrom „Šarl de Gol” uveli su novine u poslovanju i omogućili jednostavnija, udobnija i brža presedanja za putnike iz Srbije.Zahvaljujući unapređenju specijalizovane tranzitne zone, takozvanog haba, putnicima koji pauzu između letova provode na aerodromu u Parizu olakšano je dnevno povezivanje na više od 1000 letova. Putnicima sa aerodroma „Nikola Tesla” ova tranzitna zona dostupna je uz pomoć redovnih letova na liniji Beograd-Pariz, a pojednostavljene procedure, mogućnost samostalnog štampanja karata, automatsko pakovanje prtljaga i veze koje skraćuju vreme putovanja, samo su neke od poboljšanih „Er Fransovih” usluga.

"Er Frans" uvodi novine na aerodromu "Šarl de Gol" – olakšano putovanje za putnike iz SrbijeFrancuski avio-prevoznik „Er Frans” (Air France) i pariski aerodrom „Šarl de Gol” uveli su novine u poslovanju i omogućili jednostavnija, udobnija i brža presedanja za putnike iz Srbije.

Zahvaljujući unapređenju specijalizovane tranzitne zone, takozvanog haba, putnicima koji pauzu između letova provode na aerodromu u Parizu olakšano je dnevno povezivanje na više od 1000 letova, saopštili su predstavnici „Er Fransa”.

Putnicima sa aerodroma „Nikola Tesla” ova tranzitna zona dostupna je uz pomoć redovnih letova na liniji Beograd-Pariz, a pojednostavljene procedure, mogućnost samostalnog štampanja karata, automatsko pakovanje prtljaga i veze koje skraćuju vreme putovanja, samo su neke od poboljšanih „Er Fransovih” usluga.

U tranzitu, preko aerodroma „Šarl de Gol”, „Er Frans” godišnje preveze 40 miliona putnika i više od 100.000 kofera dnevno. Poslednjih godina, hab je prošao kroz proces digitalne transformacije i primenu inovativnih rešenja, za koja je nagrađen na ovogodišnjem „Hab forumu” u Parizu.

Redovni letovi na liniji Beograd-Pariz svakodnevno su dostupni putnicima sa aerodroma „Nikola Tesla”, a preko „Er Fransa” sa aerodroma „Šarl de Gol” moguće je dalje otputovati do više od 110 destinacija širom sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik