Easyjet otvara sedam novih ruta iz Hrvatske

Bez autora
Dec 12 2017

Zrakoplovna kompanija EasyJet nastavlja širenje na hrvatsko tržište otvaranjem sedam novih ruta iz Hrvatske, uključujući četiri iz Pule i to za Basel, Liverpool, London Southend i Milano Malpensu, priopćeno je iz pulske zračne luke. Podsjetivši kako EasyJet opslužuje 46 ruta iz četiri hrvatske zračne luke - Dubrovnika, Pule, Splita i Zadra, iz pulske zračne luke navode kako je ta kompanija zadnjih dvanaest mjeseci prevezla rekordan broj putnika u i iz Hrvatske i to više od 910 tisuća, što je 35 posto više u odnosu na prethodnu godinu.

Easyjet otvara sedam novih ruta iz HrvatskeZrakoplovna kompanija EasyJet nastavlja širenje na hrvatsko tržište otvaranjem sedam novih ruta iz Hrvatske, uključujući četiri iz Pule i to za Basel, Liverpool, London Southend i Milano Malpensu, priopćeno je u utorak iz pulske zračne luke.

Podsjetivši kako EasyJet opslužuje 46 ruta iz četiri hrvatske zračne luke - Dubrovnika, Pule, Splita i Zadra, iz pulske zračne luke navode kako je ta kompanija zadnjih dvanaest mjeseci prevezla rekordan broj putnika u i iz Hrvatske i to više od 910 tisuća, što je 35 posto više u odnosu na prethodnu godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik