Gredelj šalje postolja za vagone u Beograd

Bez autora
Feb 22 2018

Tvornica željezničkih vozila Gredelj d.o.o. u stečaju započela je isporuku okretnih postolja za naručitelja World Business Center Beograd. U srijedu je isporučeno 50 okretnih postolja od ugovorenih 100 za teretne vagone. TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju je ponovno potvrdio znanje i sposobnost svojih stručnjaka te reputaciju i konkurentnost u proizvodnji i održavanju željezničkih vozila. Vjerujem da će se taj uspješan trend i nastaviti na poslovima u zemlji i inozemstvu, poručuje stečajni upravitelj Tomislav Đuričin. Ističe kako su novi projekti i isporuke potvrda da će tvrtka biti prepoznata po iskustvu, te tehnološkim i stručnim resursima koji su kadri ostvariti najveće projekte.

Gredelj šalje postolja za vagone u BeogradTvornica željezničkih vozila Gredelj d.o.o. u stečaju započela je isporuku okretnih postolja za naručitelja World Business Center Beograd. U srijedu je isporučeno 50 okretnih postolja od ugovorenih 100  za teretne vagone.

"TŽV Gredelj d.o.o. u stečaju je ponovno potvrdio znanje i sposobnost svojih stručnjaka te reputaciju i konkurentnost u proizvodnji i održavanju željezničkih vozila. Vjerujem da će se taj uspješan trend i nastaviti na poslovima u zemlji i inozemstvu", poručuje stečajni upravitelj Tomislav Đuričin.

Ističe kako su novi projekti i isporuke potvrda da će tvrtka biti prepoznata po iskustvu, te tehnološkim i stručnim resursima koji su kadri ostvariti najveće projekte.

TŽV Gredelj u stečaju je od 2012. i danas ima oko 400 radnika, a na nedavni poziv za ulaganje ili dokap zaprimio je, pisao je Poslovni dnevnik, šest ponuda potencijalnih ulagača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik