Za pripadnike sistema odbrane ključevi 34 nova stana

Bez autora
Feb 27 2018

Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uručili su danas ključeve 34 stana aktivnim i penzionisanim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.Vulin je, u Velikoj ratnoj sali Starog generalštaba, precizirao da su dodeljena 34 stana u Beogradu, Kuršumliji, Novom Pazaru, Subotici i Kruševcu. On je ukazao na to da ne postoji podela na aktivne i penzionisane pripadnike sistema odbrane, jer svako ko je jednom bio pripadnik Vojske Srbije, on to ostaje zauvek.

Za pripadnike sistema odbrane ključevi 34 nova stanaMinistar odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uručili su danas ključeve 34 stana aktivnim i penzionisanim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Vulin je, u Velikoj ratnoj sali Starog generalštaba, precizirao da su dodeljena 34 stana u Beogradu, Kuršumliji, Novom Pazaru, Subotici i Kruševcu. On je ukazao na to da ne postoji podela na aktivne i penzionisane pripadnike sistema odbrane, jer svako ko je jednom bio pripadnik Vojske Srbije, on to ostaje zauvek.

Ministar je napomenuo da nam predstoji masovna stambena izgradnja, koja treba da reši stambena pitanja za sve pripadnike bezbednosnog sektora.

Dok taj proces stambene izgradnje ne počne, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije nastavljaju sa politikom i organizacijom koja omogućava da se za značajni broj pripadnika sektora odbrane obezbedi rešavanje stambenog problema, podvukao je Vulin.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik