"Ariva" gradi objekat vredan dva miliona evra

Bez autora
Mar 15 2018

Nemačka kompanija “Ariva” u četvrtak je u Požarevcu započela izgradnju novog poslovno-tehničkog objekta površine 2.000 kvadrata, u koji će uložiti dva miliona evra. Reč je o spratnom objektu koji se gradi u Ulici Đure Đakovića, na prostoru između diskonta DIS i budućeg ritejl parka “Stop Šop”. Kamen-temeljac za novi objekat, koji će biti završen 25. jula, položili su generalni direktor “Arive” za Srbiju Dejan Bogunović, i gradonačelnik Požarevca Bane Spasović. U novom objektu nalaziće se sve službe neophodne za održavanje voznog parka, koje će raditi u skladu da evropskim i svetskim standardima. Pre gradnje novog objekta, “Ariva” je obnovila i autobusku stanicu u Požarevcu i u te radove uložila 250.000 evra.

“Ariva” gradi objekat vredan dva miliona evraNemačka kompanija “Ariva” u četvrtak je u Požarevcu započela izgradnju novog poslovno-tehničkog objekta površine 2.000 kvadrata, u koji će uložiti dva miliona evra.

Reč je o spratnom objektu koji se gradi u Ulici Đure Đakovića, na prostoru između diskonta DIS i budućeg ritejl parka “Stop Šop”.

Kamen-temeljac za novi objekat, koji će biti završen 25. jula, položili su generalni direktor “Arive” za Srbiju Dejan Bogunović, i gradonačelnik Požarevca Bane Spasović.

U novom objektu nalaziće se sve službe neophodne za održavanje voznog parka, koje će raditi u skladu da evropskim i svetskim standardima.

Pre gradnje novog objekta, “Ariva” je obnovila i autobusku stanicu u Požarevcu i u te radove uložila 250.000 evra. Ova kompanija u Srbiji posluje u 14 gradova i opština, sa 900 zaposlenih i 310 autobusa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik