NLB prodaje loše kredite u Srbiji

Bez autora
Mar 18 2018

NLB je počeo tražiti investitore koji žele kupiti portfelj loših potraživanja u Srbiji. Radi se o lošim kreditima ukupne vrijednosti oko 115 milijuna eura te manjem portfelju nekretnina. Također je na prodaju srpska tvrtka za rješavanje problematičnih potraživanja, objavljeno je iz NLB-a putem Ljubljanske burze. NLB kupca za svoje problematične kredite u Srbiji traži uz potporu svog financijskog savjetnika PwC Consulting iz Beograda. Tamo zainteresirani investitori također mogu dobiti dodatne informacije o sudjelovanju u prodajnom procesu.

NLB prodaje loše kredite u SrbijiNLB je počeo tražiti investitore koji žele kupiti portfelj loših potraživanja u Srbiji. Radi se o lošim kreditima ukupne vrijednosti oko 115 milijuna eura te manjem portfelju nekretnina.

Također je na prodaju srpska tvrtka za rješavanje problematičnih potraživanja, objavljeno je iz NLB-a putem internetske stranice Ljubljanske burze.

NLB kupca za svoje problematične kredite u Srbiji traži uz potporu svog financijskog savjetnika PwC Consulting iz Beograda. Tamo zainteresirani investitori također mogu dobiti dodatne informacije o sudjelovanju u prodajnom procesu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik