Novih 300 milijuna eura za turizam na Krku

Bez autora
Mar 22 2018

Krčki gospodarstvenici su u obiteljski smještaj, kampove i hotele, uoči ovogodišnje turističke sezone uložili ili još ulažu ukupno oko 300 milijuna kuna, a do kraja ožujka vrata će otvoriti gotovo svi otočni hoteli, kao i nekoliko kampova, najavili su u četvrtak iz Turističke zajednice otoka Krka. Krčki gospodarstvenici su u obiteljski smještaj, kampove i hotele, uoči ovogodišnje turističke sezone uložili ili još ulažu ukupno oko 300 milijuna kuna, a do kraja ožujka vrata će otvoriti gotovo svi otočni hoteli, kao i nekoliko kampova, najavili su iz Turističke zajednice otoka Krka. Otočne turističke zajednice za Uskrs su pripremile raznovrstan program dobrodošlice - od uskrsnog doručka do prigodnih koncerata, gastro programa, biciklističkih i pješačkih programa te drugih oblika aktivnog odmora.

Novih 300 milijuna eura za turizam na KrkuKrčki gospodarstvenici su u obiteljski smještaj, kampove i hotele, uoči ovogodišnje turističke sezone uložili ili još ulažu ukupno oko 300 milijuna kuna, a do kraja ožujka vrata će otvoriti gotovo svi otočni hoteli, kao i nekoliko kampova, najavili su u četvrtak iz Turističke zajednice otoka Krka.

Krčki gospodarstvenici su u obiteljski smještaj, kampove i hotele, uoči ovogodišnje turističke sezone uložili ili još ulažu ukupno oko 300 milijuna kuna, a do kraja ožujka vrata će otvoriti gotovo svi otočni hoteli, kao i nekoliko kampova, najavili su u četvrtak iz Turističke zajednice otoka Krka.

Otočne turističke zajednice za Uskrs su pripremile raznovrstan program dobrodošlice - od uskrsnog doručka do  prigodnih koncerata, gastro programa, biciklističkih i pješačkih programa te drugih oblika aktivnog odmora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik