Određen rok za potpis načelnog dogovora o nagodbi između Agrokora i vjerovnika

Bez autora
Apr 01 2018

Kako se neslužbeno doznaje iz Agrokora, rok za potpis načelnog dogovora o nagodbi koji je postavio izvanredni povjerenik Fabris Peruško je 10. travnja. Vremena je malo i sav menadžment Agrokora, uključujući naravno i operativne kompanije, mora bez zadrške raditi ka ovom cilju. To uključuje i odaziv na sastanke koje saziva izvanredni povjerenik, pogotovo u redovno radno vrijeme, bez obzira na činjenicu da se radi o petku pred uskrsne blagdane, kada su neki mozda već isplanirali uzeti slobodan dan. Ovo je kontekst u kojem je izvanredni povjerenik poslao mail u kojem od svih predsjednika i članova uprava traž da se odazovu pozivu na sastanak na kojem je predviđena prezentacija važne teme vezane uz nagodbu onima koji vode kompanije koje moraju namiriti vjerovnike.

Određen rok za potpis načelnog dogovora o nagodbi između Agrokora i vjerovnikaKako neslužbeno doznaje N1 televizija iz Agrokora, rok za potpis načelnog dogovora o nagodbi koji je postavio izvanredni povjerenik Fabris Peruško je 10. travnja.

Vremena je malo i sav menadžment Agrokora, uključujući naravno i operativne kompanije, mora bez zadrške raditi ka ovom cilju.

To uključuje i odaziv na sastanke koje saziva izvanredni povjerenik, pogotovo u redovno radno vrijeme, bez obzira na činjenicu da se radi o petku pred uskrsne blagdane, kada su neki mozda već isplanirali uzeti slobodan dan.

Ovo je kontekst u kojem je izvanredni povjerenik poslao mail u kojem od svih predsjednika i članova uprava traž da se odazovu pozivu na sastanak na kojem je predviđena prezentacija važne teme vezane uz nagodbu onima koji vode kompanije koje moraju namiriti vjerovnike.

Radi se o prezentaciji Entity Priority Modela prema kojem se računa namirivanje tražbina vjerovnika koje ove kompanije moraju namiriti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik