Vojvodina dobija autoput u obliku ćiriličnog slova "P"

Bez autora
Apr 23 2018

U Vojvodini će se uskoro graditi brze saobraćajnice u obliku ćiriličnog slova P, a to su Ruma - Novi Sad, zatim od Novog Sada do Zrenjanina i od Zrenjanina do Beograda, najavio je danas državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Imre Kern. Ovih dana započinjemo važne projekte za izgradnju brzih saobraćajnica za tzv. vojvođansko P - rekao je Kern novinarima u Sremskim Karlovcima, gde je započeta rekonstrukcija puta Sremski Karlovci - Banstol. Brza saobraćajnica od Zrenjanina do Beograda biće izgrađena do beogradskog naselja Borča. Istakao je da je u poodmakloj fazi i izrada projektne dokumentacije za gradnju autoputa od Novog Sada do Rume, tzv. Fruškogorski koridor.

Vojvodina dobija autoput u obliku ćiriličnog slova "P"U Vojvodini će se uskoro graditi brze saobraćajnice u obliku ćiriličnog slova P, a to su Ruma - Novi Sad, zatim od Novog Sada do Zrenjanina i od Zrenjanina do Beograda, najavio je danas državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Imre Kern.

- Ovih dana započinjemo važne projekte za izgradnju brzih saobraćajnica za tzv. vojvođansko P - rekao je Kern novinarima u Sremskim Karlovcima, gde je započeta rekonstrukcija puta Sremski Karlovci - Banstol.Brza saobraćajnica od Zrenjanina do Beograda biće izgrađena do beogradskog naselja Borča.

Istakao je da je u poodmakloj fazi i izrada projektne dokumentacije za gradnju autoputa od Novog Sada do Rume, tzv. Fruškogorski koridor.

Kern je naglasio da će brze saobraćajnice značajno poboljšati putnu infrasturkturu u Vojvodini, što će biti značajno ne samo za saobraćaj već i turizam i privlačenje novih investicija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik