Najbolje poslovne ideje za 20.000 evra

Bez autora
May 09 2018

Preduzetnički timovi Boostowski i Matchday stickers pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru drugog "MTS startap ubrzanja", saopštio je "Telekom Srbija".Ova kompanija nagradu dodeljuje najboljim polaznicima "Startap akademije", koja već više od šest godina okuplja, pomaže i edukuje domaće startap preduzetnike. Pored novčane nagrade, dobitnicima su obezbeđeni mentorska podrška i besplatni servisi neophodni za razvoj digitalnih proizvoda - MTS optički pristup internetu i klaud server.

Najbolje poslovne ideje za 20.000 evraPreduzetnički timovi Boostowski i Matchday stickers pokazali su najveću kreativnost u izradi svojih poslovnih ideja i strateški pristup razvoju proizvoda, osvojivši tako novčani podsticaj u ukupnom iznosu od 20.000 evra, u okviru drugog "MTS startap ubrzanja", saopštio je "Telekom Srbija".

Ova kompanija nagradu dodeljuje najboljim polaznicima "Startap akademije", koja već više od šest godina okuplja, pomaže i edukuje domaće startap preduzetnike. Pored novčane nagrade, dobitnicima su obezbeđeni mentorska podrška i besplatni servisi neophodni za razvoj digitalnih proizvoda - MTS optički pristup internetu i klaud server.

Preduzetnički tim Boostowski razvio je aplikaciju koja obezbeđuje porast prometa i profitabilnosti maloprodajnih objekta unapređenjem prodajnih kapaciteta zaposlenih.

Tim Matchday stickers kreirao je aplikaciju sa navijačkim stikerima za editovanje fotografija i videa, koja pruža dodatnu vrednost posetiocima sportskih događaja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik