KD Group u pregovorima s Generalijem za prodaju Adriatic Slovenice

Bez autora
May 15 2018

KD Group priopćio je kako je s talijanskim Generalijem postigao dogovor o ekskluzivnim pregovorima za prodaju udjela u Adriatic Slovenici. Navodno Generali za Adriatic Slovenicu nudi 200 milijuna eura. Preuzimanjem Adriatic Slovenice, Generali bi pretekao Savu i postao drugi najveći osiguravatelj na slovenskom tržištu, odmah do Triglava. Talijani navodno imaju velike planove i s KD fondovima. No, dogovora još nema. Nema nikakvog jamstva da će dogovor biti i postignut, priopćio je KD Group putem web stranice Ljubljanske borze.

KD Group u pregovorima s Generalijem za prodaju Adriatic SloveniceKD Group priopćio je kako je s talijanskim Generalijem postigao dogovor o ekskluzivnim pregovorima za prodaju udjela u Adriatic Slovenici.

Navodno Generali za Adriatic Slovenicu nudi 200 milijuna eura, doznaju Finance.

Preuzimanjem Adriatic Slovenice, Generali bi pretekao Savu i postao drugi najveći osiguravatelj na slovenskom tržištu, odmah do Triglava. Talijani navodno imaju velike planove i s KD fondovima.

No, dogovora još nema. Nema nikakvog jamstva da će dogovor biti i postignut, priopćio je KD Group putem web stranice Ljubljanske borze.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik