Više od 30 domaćih kompanija putuje u Frankfurt

Bez autora
Jun 18 2018

Više od 30 kompanija iz Srbije učestvovaće u Frankfurtu na poslovnom skupu u okviru Nemačke inicijative za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana. Nemačko - srpska privredna komora AHK Srbija, predstavništva nemačke privrede u zemljama ZB, kao i Nemačko udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku pozvali su kompanije iz Srbije i zemalja ZB da budu deo regionalnog B2B projekta "Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama ZB", koji se sprovodi već četvrtu godinu zaredom. Cilj projekta je da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama ZB.

Više od 30 domaćih kompanija putuje u FrankfurtViše od 30 kompanija iz Srbije učestvovaće u Frankfurtu na poslovnom skupu u okviru Nemačke inicijative za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana.

Nemačko - srpska privredna komora AHK Srbija, predstavništva nemačke privrede u zemljama ZB (AHK), kao i Nemačko udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V) pozvali su kompanije iz Srbije i zemalja ZB da budu deo regionalnog B2B projekta "Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama ZB", koji se sprovodi već četvrtu godinu zaredom.

Cilj projekta je da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama ZB.

Koncept projekta bazira se na "B2B - matćmaking" mehanizmu i učestvovaće 43 kompanije iz Nemačke i 133 kompanije iz zemalja ZB.

Zainteresovane nemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i manji broj kompanija iz elektro i elektronskog sektora.

Događaj se realizuje uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik