Niče novi hotel na Zelenom Vencu

Bez autora
Jun 20 2018

Do 2020. godine Beograd će dobiti još jedan novi hotel i to na maloj parceli kod Zelenog venca, u Jug Bogdanovoj ulici. Taj hotel će, kako je planirano, imati 14 etaža, od kojih čak šest pod zemljom. Beograd iz godine u godinu posećuje sve više turista, pa nije čudo što na sve strane niču novi hoteli. Uskoro će početi gradnja još jednog, u samom centru grada. Ukupna bruto površina budućeg hotela je 3.400 kvadrata, a rok za završetak radova je kraj 2020. Taj hotel delo je autorskog tima beogradskog biroa "MVArch" i predstavlja kreativno rešenje, s obziorm na sva ograničenja lokacije na kojoj se gradi.Radi se o manjem butik hotelu, koji će pored 38 soba imati restoran, bar, spa sa bazenom, prostor za sastanke i konferencije, kao i pripadajuću podzemnu garažu.

Niče novi hotel na Zelenom VencuDo 2020. godine Beograd će dobiti još jedan novi hotel i to na maloj parceli kod Zelenog venca, u Jug Bogdanovoj ulici. Taj hotel će, kako je planirano, imati 14 etaža, od kojih čak šest pod zemljom.

Beograd iz godine u godinu posećuje sve više turista, pa nije čudo što na sve strane niču novi hoteli. Uskoro će početi gradnja još jednog, u samom centru grada. Ukupna bruto površina budućeg hotela je 3.400 kvadrata, a rok za završetak radova je kraj 2020.

Taj hotel delo je autorskog tima beogradskog biroa "MVArch" i predstavlja kreativno rešenje, s obziorm na sva ograničenja lokacije na kojoj se gradi.

Radi se o manjem butik hotelu, koji će pored 38 soba imati restoran, bar, spa sa bazenom, prostor za sastanke i konferencije, kao i pripadajuću podzemnu garažu.

Interesantno je da će, kako se navodi na sajtu "Beobuild", imati osam etaža nad zemljom i šest podzemnih, a kako se radi o iskošenom terenu, i veći deo prizemlja biće ukopan.

Na podzemnim etažama planirani su pomoćni sadržaji kao što su klub koji će biti smešten pod zemljom na prvom podzemnom spratuali i multifunkcionalne sale za konferencije i sastanke na drugom podzemnom nivou. Na trećem i četvrtom podnivou biće smeštena kuhinja, spa centar i bazen, dok će na petom i šestom biti garaža sa autoliftom.

U prizemlju je planiran ulazni hol sa foajeom i recepcijom, restoran i bar, kao i kolski pristup autoliftu. Na spratovima će, kako raspoređene jednokrevetne i dvokreventne sobe, do trećeg sprata rastojanje od susednog objekta je skoro pet metara, dok se ostali spratovi stepenasto povlače do vrha objekta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik