Neuspela prodaja Jagodinske pivare

Bez autora
Jul 08 2018

Stečajni upravnik proglasio je danas neuspelom prodaju Jagodinske pivare jer nije bilo zainteresovanih kupaca, odnosno niko nije uplatio depozit, niti položio bankarsku garancijuOvo je saopšteno iz Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Reč je o četvrtoj prodaji pivare koja je osnovana 1852. godine, a prošle godine prvi put je prekinula proizvodnju prošle godine. Početna cena iznosila je 284 miliona dinara, a depozit za učešće na licitaciji 142 miliona. Pivara je u prethodnim pokušajima nuđena po cenama od 320 i 355 miliona dinara. Lokacija pivare je u ekstra građevinskoj zoni u glavnoj ulici u Jagodini na površini od blizu šest hektara, kojasama, bez 42 objekata i opreme, vredi tri miliona evra, ako bi se isparcelisala.

Neuspela prodaja Jagodinske pivareStečajni upravnik proglasio je danas neuspelom prodaju Jagodinske pivare jer nije bilo zainteresovanih kupaca, odnosno niko nije uplatio depozit, niti položio bankarsku garancijuOvo je saopšteno iz Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Reč je o četvrtoj prodaji pivare koja je osnovana 1852. godine, a prošle godine prvi put je prekinula proizvodnju prošle godine. Početna cena iznosila je 284 miliona dinara, a depozit za učešće na licitaciji 142 miliona.

Pivara je u prethodnim pokušajima nuđena po cenama od 320 i 355 miliona dinara. Lokacija pivare je u ekstra građevinskoj zoni u glavnoj ulici u Jagodini na površini od blizu šest hektara, kojasama, bez 42 objekata i opreme, vredi tri miliona evra, ak obi se isparcelisala.

Pretpostavlja se da prodaju Jagodinske pivare ometaju visok adugovanja koja, takođe, idu kompletu sa pokretnom i nepokretnom imovinom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik