Šest načina kako da zaradite dodatni novac koristeći svoj automobil

Bez autora
Jul 10 2018

Ako tražite dodatni način da zaradite za to biste mogli da iskoristite svoj auto. Pre nego što pogledate kako sve možete da dobijete više novca, znajte da će svaki od ovih načina pohabati vaš automobil, ali i često duplirati troškove potrošnje. Dostava hrane - Ovo je vrlo pogodna opcija, jer je je moguća i za bicikle i skutere. Odlična je za one koji ne vole komunikaciju sa drugim ljudima i ne žele da se bave takvom vrstom prevoza. Još jedna povoljnost je da je isporuka hrane na kratkoj razdaljini pa na taj način ne treba previše vremena i goriva.

Šest načina kako da zaradite dodatni novac koristeći svoj automobilAko tražite dodatni način da zaradite za to biste mogli da iskoristite svoj auto. Pre nego što pogledate kako sve možete da dobijete više novca, znajte da će svaki od ovih načina pohabati vaš automobil, ali i često duplirati troškove potrošnje.

1. Dostava hrane

Ovo je vrlo pogodna opcija, jer je je moguća i za bicikle i skutere. Odlična je za one koji ne vole komunikaciju sa drugim ljudima i ne žele da se bave takvom vrstom prevoza. Još jedna povoljnost je da je isporuka hrane na kratkoj razdaljini pa na taj način ne treba previše vremena i goriva.

2. Kargo ili Uber vozač

Ako ste društveni i raspoloženi za upoznavanje novih ljudi, prevoženje može biti još jedna sjajna opcija. Vožnja za Uber ili Kargo je vrlo fleksibilna, jer birate sopstvene sate bez obzira da li je to dan ili noć, bilo da je dva ili deset sati dnevno, potpuno je na vama da odlučite.

3. Isporuka paketa

U pojedinim firmama, kao što je to slučaj sa Amazonom u inostranstvu, vi možete sami da odredite koliko sati ćete dnevno da radite. U inostranstvu se takve isporuke vrše preko android aplikacije, gde se skenira bar kod isporučene stavke i zatim se pređe na sledeću isporuku. Slične oblike poslovanja imate i kod nas, ali još uvek bez odgovarajuće aplikacije.

4. Postanite pokretni bilbord

Za ljude koji voze dosta sati u toku dana, svoj automobil mogu oblepiti reklamom i na taj način zaraditi novac. Jednostavno se registrujete u neku od marketinških kompanija i ponudite im to kao vid reklamiranja određenog brenda.

5. Usluge prevoza drugih automobila

Ako posedujete kamion ili kombi, a ne smeta vam malo fizičkog rada, ovo je odlična prilika da zaradite novac. Postoji mnogo oglasa na sajtovima na kojima se možete registrovati kao pomoć na putu. U tom smislu možete pregovarati o sopstvenoj ceni i rasporedu rada sa klijentom.

6. Korišćenje aplikacije Majlap

Za one koji su zainteresovani za statistiku vožnje, možete preuzeti aplikaciju Majlap na kojoj im šaljete podatke o svojoj vožnji. Aplikacija vam daje priliku da zaradite bodove za kilometraže koje vozite. Zarađene tačke se dalje mogu koristiti u nagradnoj igri. Ipak, važno je znati da ne dobijate nikakav konkretan novac, već vam Majlap omogućava da uzmete razne nagrade.

Kao što vidite, postoje razni načini da zaradite novac koristeći svoj automobil. Na vama je da odaberete svoj način.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik