Najbeskorisniji aerodrom traži kontrolora

Bez autora
Jul 11 2018

Aerodrom na ostrvu Sveta Helena traži kontrolora čiji posao bi trebalo da bude kontrola ulaska putnika. Onaj ko bude dobio posao, verovatno neće mnogo da se umara na poslu pošto na aerodrom sleće jedan avion nedeljno.Na ostrvu živi 4500 stanovnika, udaljen je 2.800 kilometara od obale Angole, a podsetimo, ovaj aerodrom su već prozvali 'najbeskorisnijim aerodromom na svetu'. Nenaseljeno ostrvo na kojem je Napoleon proveo poslednje dane života otkrio je portugalski moreplovac.

Najbeskorisniji aerodrom traži kontroloraAerodrom na ostrvu Sveta Helena traži kontrolora čiji posao bi trebalo da bude kontrola ulaska putnika. Onaj ko bude dobio posao, verovatno neće mnogo da se umara na poslu pošto na aerodrom sleće jedan avion nedeljno.

Na ostrvu živi 4500 stanovnika, udaljen je 2.800 kilometara od obale Angole, a podsetimo, ovaj aerodrom su već prozvali 'najbeskorisnijim aerodromom na svetu'.

Nenaseljeno ostrvo na kojem je Napoleon proveo poslednje dane života otkrio je portugalski moreplovac.

Srećni kandidat imaće platu od oko 50.000 funti. Plan je da se uvede još linija, pa budućem kontroloru letova neće biti previše dosadno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik