Er Srbija dobila kod šer i za letove Hainan erlajnsa

Bez autora
Jul 11 2018

Avio-kompanije Er Srbija i Hainan erlajnas zaključile su međusobni kod šer sporazum. Njime će Air Serbia dodati svoju oznaku i brojeve letova na letovima Hainan Airlinesa između Beograda i Pekinga, dok će kineska kompanija postaviti svoj kod na regionalne linije srpskog avio-prevoznika iz Beograda. Međutim, sporazum najpre mora da dobije odobrenje kineske uprave za civilnu avijaciju koja je, piše taj portal, poznata po sporom rešavanju ovakvih pitanja. Kompanija Er Srbija, inače, trenutno ima sedamnaest potpisanih kod šer partnerstava od kojih se jedno, sa kompanijom Air China, odnosi na njene letove između Pekinga i Beča.

Er Srbija dobila kod šer i za letove Hainan erlajnsaAvio-kompanije Er Srbija i Hainan erlajnas zaključile su međusobni kod šer sporazum.

Njime će, piše portal EX-YU Aviation News, Air Serbia dodati svoju oznaku i brojeve letova na letovima Hainan Airlinesa između Beograda i Pekinga, dok će kineska kompanija postaviti svoj kod na regionalne linije srpskog avio-prevoznika iz Beograda.

Međutim, sporazum najpre mora da dobije odobrenje kineske uprave za civilnu avijaciju koja je, piše taj portal, poznata po sporom rešavanju ovakvih pitanja.

Kompanija Er Srbija, inače, trenutno ima sedamnaest potpisanih kod šer partnerstava od kojih se jedno, sa kompanijom Air China, odnosi na njene letove između Pekinga i Beča.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik