Ledo: Prihodi od prodaje u pet mjeseci iznad plana

Bez autora
Jul 11 2018

Ledo je danas objavio okvirni prikaz rezultata za prvih pet mjeseci koji pokazuju rast prodaje iznad očekivanja. Ukupni prihod tako iznosi 400 milijuna kuna i 35 milijuna kuna je iznad planiranog. EBITDA iznosi 59,3 milijuna kuna i veća je od planiranog iznosa od 54,3 milijuna kuna. U ovom je razdoblju EBITDA porasla 14,8 posto. Uz marketinšku kampanju, s kvalitetno odrađenom prodajnom aktivnosti, ostvareni prihodi odprodaje su iznad plana, poglavito na najprofitabilnijoj kategoriji – sladoledu. U svibnju je započeta intenzivna marketinška komunikacija na kategoriji sladoleda. U kategoriji smrznute hrane lansirana je nova linija proizvoda Smoothie mix, kaže se u komentaru Uprave Leda.

Ledo: Prihodi od prodaje u pet mjeseci iznad planaLedo je danas objavio okvirni prikaz rezultata za prvih pet mjeseci koji pokazuju rast prodaje iznad očekivanja.

Ukupni prihod tako iznosi 400 milijuna kuna i 35 milijuna kuna je iznad planiranog. EBITDA iznosi 59,3 milijuna kuna i veća je od planiranog iznosa od 54,3 milijuna kuna. U ovom je razdoblju EBITDA porasla 14,8 posto.

- Uz marketinšku kampanju, s kvalitetno odrađenom prodajnom aktivnosti, ostvareni prihodi odprodaje su iznad plana, poglavito na najprofitabilnijoj kategoriji – sladoledu.

U svibnju je započeta intenzivna marketinška komunikacija na kategoriji sladoleda. U kategoriji smrznute hrane lansirana je nova linija proizvoda Smoothie mix, kaže se u komentaru Uprave Leda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik