Anthony Tomažin preuzeo Pomurske mlekarne

Bez autora
Sep 12 2018

Novi većinski vlasnik i direktor Pomurskih mlekarni je australski biznismen slovenskih korijena Anthony Tomažin. Tomažin je na direktorsko mjesto zasjeo krajem kolovoza, nakon što je njegova kompanija RRC službeno postala 60,62-postotna vlasnica Mlekarni. Za STA je izjavio da su Pomurske mlekarne u prvoj polovini godine poslovale slično kao prošle godine i da s ozbirom na sadašnja gibanja predviđa realizaciju ovogodišnjeg poslovnog plana. Tomažin ne planira značajne promjene u Pomurskim mlekarnama. Njegova vizija daljnjeg razvoja društva, koje je na kraju 2017. godine zapošljavalo više od 130 ljudi, poklapa se s vizijom mljekara, to jest, da ta kompanija ostane jedan od stupova prehrambene industrije u sjeveroistočnoj Sloveniji i jedan od stubova slovenske mljekarske industrije, rekao je, prenosi RTV SLO.

Novi većinski vlasnik i direktor Pomurskih mlekarni je australski biznismen slovenskih korijena Anthony Tomažin.

Tomažin je na direktorsko mjesto zasjeo krajem kolovoza, nakon što je njegova kompanija RRC službeno postala 60,62-postotna vlasnica Mlekarni.

Za STA je izjavio da su Pomurske mlekarne u prvoj polovini godine poslovale slično kao prošle godine i da s ozbirom na sadašnja gibanja predviđa realizaciju ovogodišnjeg poslovnog plana. Tomažin ne planira značajne promjene u Pomurskim mlekarnama.

Njegova vizija daljnjeg razvoja društva, koje je na kraju 2017. godine zapošljavalo više od 130 ljudi, poklapa se s vizijom mljekara, to jest, da ta kompanija ostane jedan od stupova prehrambene industrije u sjeveroistočnoj Sloveniji i jedan od stubova slovenske mljekarske industrije, rekao je, prenosi RTV SLO.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik