"Jugoremedija" još čeka gazdu

Bez autora
Nov 02 2018

Za zrenjaninsku fabriku lekova "Jugoremedija" u stečaju i dalje nema zainteresovanih kupaca. Pošto je u četvrtak istekao rok za otkup dokumentacije i uplatu depozita, a niko se nije prijavio, 5. novembra, za kada je zakazana licitacija, i treću prodaju "Jugoremedije" proglasiću neuspelom, kaže Radovan Savić, stečajni upravnik. Posrnula farmaceutska kompanija, sa svom pokretnom i nepokretnom imovinom, ali i sudskom parnicom za 22 preparata čije licence i dozvole za prometovanje bivši zakupac pogona u Zrenjaninu "Union Medik" iz Novog Sada ne želi da vrati, ponuđena je na prodaju po početnoj ceni nešto većoj od 1,9 milijardi dinara. To je 50 odsto procenjene vrednosti, ali očigledno nije mamac za kupce.

"Jugoremedija" još čeka gazduZa zrenjaninsku fabriku lekova "Jugoremedija" u stečaju i dalje nema zainteresovanih kupaca.

- Pošto je u četvrtak istekao rok za otkup dokumentacije i uplatu depozita, a niko se nije prijavio, 5. novembra, za kada je zakazana licitacija, i treću prodaju "Jugoremedije" proglasiću neuspelom - kaže za "Novosti" Radovan Savić, stečajni upravnik.

Posrnula farmaceutska kompanija, sa svom pokretnom i nepokretnom imovinom, ali i sudskom parnicom za 22 preparata čije licence i dozvole za prometovanje bivši zakupac pogona u Zrenjaninu "Union Medik" iz Novog Sada ne želi da vrati, ponuđena je na prodaju po početnoj ceni nešto većoj od 1,9 milijardi dinara. To je 50 odsto procenjene vrednosti, ali očigledno nije mamac za kupce.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik