Lufthansa će povezivati Rijeku s Münchenom

Bez autora
Nov 14 2018

Zračna luka Rijeka postaje, očito, sve atraktivnija velikim prijevoznicima. Od iduće godine, stiže renomirana Lufthansa, koja će Rijeku povezati s Münchenom. Letovi na ovoj relaciji počet će 25. svibnja iduće godine. Stiže nam još lijepih vijesti za nadolazeću sezonu! Naime nakon TUI grupe i Volotee u 2019. na Zračnu luku Rijeka stiže još jedan novi avioprijevoznik, i to ni manje ni više nego upravo najznačajniji avioprijevoznik u Europi - Lufthansa! Lufthansa će prometovati zrakoplovom CRJ900 kapaciteta 90 sjedala na liniji Rijeka-Munchen svake subote od 25.5.2019., objavili su iz Zračne luke jutros na svojim službenim Facebook stranicama. Zračna luka Rijeka ove je godine dodatno povećala broj putnika, pa je u listopadu skinut rekord iz sada već davne 2006. godine.

Lufthansa će povezivati Rijeku s MünchenomZračna luka Rijeka postaje, očito, sve atraktivnija velikim prijevoznicima. Od iduće godine, stiže renomirana Lufthansa, koja će Rijeku povezati s Münchenom.

Letovi na ovoj relaciji počet će 25. svibnja iduće godine.

- Stiže nam još lijepih vijesti za nadolazeću sezonu! Naime nakon TUI grupe i Volotee u 2019. na Zračnu luku Rijeka stiže još jedan novi avioprijevoznik - i to ni manje ni više nego upravo najznačajniji avioprijevoznik u Europi - Lufthansa! Lufthansa će prometovati zrakoplovom CRJ900 kapaciteta 90 sjedala na liniji Rijeka-Munchen svake subote od 25.5.2019. - objavili su iz Zračne luke jutros na svojim službenim Facebook stranicama.

Zračna luka Rijeka ove je godine dodatno povećala broj putnika, pa je u listopadu skinut rekord iz sada već davne 2006. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik