Otvoren novi luksuzni hotel u centru Kopaonika

Bez autora
Jan 15 2019

Vodeća kompanija u Srbiji iz oblasti turizma i hotelijerstva MK Resort uspešno započinje novi projekat na Kopaoniku "Gorski Hotel & Spa" koji je 10. januara otvrorio vrata prvim gostima i time je Kopaonik zvanično dobio još jedan izuzetan hotel visoke kategorije. Smešten je na ekskluzivnoj lokaciji u samom centru Kopaonika, nadomak ski staze Malo Jezero. Ovaj hotel sa četiri zvezdice prostire se na devet nivoa, ima 97 luksuznih soba i 21 apartman, a goste će u njemu dočekati vrhunski komfor, nenametljiv luksuz planinskog stila, toplina i miris prirodnog drveta koje preovlađuje u enterijeru, kao i neponovljivi pogledi na prelepu prirodu Kopaonika, koja okružuje hotel sa svih strana. Svaki detalj osmišljen je sa velikom pažnjom i podređen je gostima kojima su na prvom mestu prvoklasna usluga, udobnost i uživanje u odmoru - od planinskih šetnji, skijanja ili opuštanja u spa tretmanima do nezaboravnog gastronomskog iskustva.

Otvoren novi luksuzni hotel u centru KopaonikaVodeća kompanija u Srbiji iz oblasti turizma i hotelijerstva MK Resort uspešno započinje novi projekat na Kopaoniku "Gorski Hotel & Spa" koji je 10. januara otvrorio vrata prvim gostima i time je Kopaonik zvanično dobio još jedan izuzetan hotel visoke kategorije. Smešten je na ekskluzivnoj lokaciji u samom centru Kopaonika, nadomak ski staze Malo Jezero.

Ovaj hotel sa četiri zvezdice prostire se na devet nivoa, ima 97 luksuznih soba i 21 apartman, a goste će u njemu dočekati vrhunski komfor, nenametljiv luksuz planinskog stila, toplina i miris prirodnog drveta koje preovlađuje u enterijeru, kao i neponovljivi pogledi na prelepu prirodu Kopaonika, koja okružuje hotel sa svih strana.

Svaki detalj osmišljen je sa velikom pažnjom i podređen je gostima kojima su na prvom mestu prvoklasna usluga, udobnost i uživanje u odmoru - od planinskih šetnji, skijanja ili opuštanja u spa tretmanima do nezaboravnog gastronomskog iskustva. Sve je tu na dohvat ruke.

"Gorski" poseduje ekskluzivan A la carte restoran i restoran za skijaše sa ponudom koju potpisuje vrhunski šef kuhinje. Ovaj novootvoreni hotel, po meri najzahtevnijih hedonista, ima i spa centar, zatvoreni bazen sa pogledom na ski stazu, saune, hamam, rusku banju, ledenu fontanu, slanu sobu i tepidarijum, kao i veliki izbor spa tretmana i moderan fitness centar.

Hotel "Gorski" je prvi hotel kome je kompanija MK Resort pružila "full service" menadžment, a cilj nam je da u narednom periodu imamo više takvih objekata na ekskluzivnim lokacijama koje ćemo takođe integrisati u naš menadžemnt sistem.

Imajući u vidu naše decenijsko iskustvo na Kopaoniku, ali i premium kvalitet samog objekta i sadržaja koje je u mogućnosti da pruži gostima, siguran sam da će se ovaj hotel pokazati kao prvoklasan proizvod, rekao je povodom početka rada hotela Nikola Avram, na čelu hotelskog biznisa MK Grupe.

U kompleksu postoji i Kongresni centar sa 470 sedećih mesta i multifunkcionalnom salom od 470 m2 koja će hotelu, ali i Kopaoniku doneti brojne poslovne skupove i događaje.

U toku je promotivna ponuda za dobrodošlicu prvim gostima, noćenje sa doručkom po ceni već od 99 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik