Adria Tehnika širi poslove s Airbusom

Bez autora
Jan 16 2019

Adria Tehnika je s Airbusom potpisala ugovor o dugoročnoj suradnji u podršci i održavanju Airbus A320FAM. Ugovor s Airbusom dodatna je potvrda kvalitete i vrhunske kompetencije našeg tima. Uvjerena sam da ćemo zajedno s njima provoditi uspješne projekte, a ubuduće ćemo jačati i proširiti našu suradnju na druge vrste u obitelji Airbus tehnološki najnaprednijih zrakoplova u svijetu i opravdati njihovo povjerenje, rekla je zamjenica izvršnog direktora Adria Tehnike, Barbara Perko Brvar. Adria Tehnika, koja broji 240 zaposlenika, ostvarila je prihod od 23,5 milijuna eura u 2017. godini i tri milijuna eura novčanog toka, a 2018. godina završena je u skladu s poslovnim planovima.

Adria Tehnika širi poslove s AirbusomAdria Tehnika je s Airbusom potpisala ugovor o dugoročnoj suradnji u podršci i održavanju Airbus A320FAM (Tailored Support Packages).

"Ugovor s Airbusom dodatna je potvrda kvalitete i vrhunske kompetencije našeg tima. Uvjeren sam da ćemo zajedno s njima provoditi uspješne projekte, a ubuduće ćemo jačati i proširiti našu suradnju na druge vrste u obitelji Airbus tehnološki najnaprednijih zrakoplova u svijetu i opravdati njihovo povjerenje “, rekla je zamjenica izvršnog direktora Adria Tehnike, Barbara Perko Brvar.

Adria Tehnika, koja broji 240 zaposlenika, ostvarila je prihod od 23,5 milijuna eura u 2017. godini i tri milijuna eura novčanog toka, a 2018. godina završena je u skladu s poslovnim planovima. Veći dio prihoda (više od 90%) stvara Adria Tehnika s inozemnim poslovnim partnerima, uključujući i međunarodno priznate europske zračne prijevoznike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik