Četiri karte za Ameriku za srpske startap kompanije

Bez autora
Jan 16 2019

Predstavnici - 3DSS Tech, VetGuide, NaopaCo i BrandyFloss od 4. do 17. februara boraviće u SAD, u Majamiju, gde će u okviru EastHub biznis akceleratora, zajedničkog projekta PKS i kompanije EastHub, uz stručnu podršku, mentorstvo i pomoć predstaviti svoje ideje i pokušati da nađu investitore.U Privrednoj komori Srbije održan je treći, ujedno i poslednji „pitch event“ u okviru EastHub biznis akceleratora. Za samo mesec dana, više od 120 inovativnih kompanija i pojedinca prijavilo sa željom da razvojni put svojih ideja nastave u Americi, uz podršku EastHub-a i Privredne komore Srbije. U velikoj konkurenciji izdvojila su se četiri najbolja projekta čiji će predstavnici 4. februara otputovati u Majami gde će, tokom dve nedelje, uz stručnu podršku, mentorstvo i pomoć pokušati da nađu put do investitora.

Četiri karte za Ameriku za srpske startap kompanijePredstavnici - 3DSS Tech, VetGuide, NaopaCo i BrandyFloss od 4. do 17. februara boraviće u SAD, u Majamiju, gde će u okviru EastHub biznis akceleratora, zajedničkog projekta PKS i kompanije EastHub, uz stručnu podršku, mentorstvo i pomoć predstaviti svoje ideje i pokušati da nađu investitore. 

U Privrednoj komori Srbije održan je treći, ujedno i poslednji „pitch event“ u okviru EastHub biznis akceleratora. Za samo mesec dana, više od 120 inovativnih kompanija i pojedinca prijavilo sa željom da razvojni put svojih ideja nastave u Americi, uz podršku EastHub-a i Privredne komore Srbije.

U velikoj konkurenciji izdvojila su se četiri najbolja projekta čiji će predstavnici 4. februara  otputovati u Majami gde će, tokom dve nedelje, uz stručnu podršku, mentorstvo i pomoć pokušati da nađu put do investitora.

Put Majamija krenuće predstavnici kompanija, 3DSS Tech - napredan softver za prepoznavanje lica, VetGuide - profesionalna softverska asistencija, personalizovana za veterinare, NaopaCo - farmaceutski podsetnik i savetnik za lekove, uz geolokaciju apoteka i BrandyFloss - softver za prognozu navika potrošača.

Tokom boravka u Majamiju ove kompanije biće u mogućnosti da konkurišu kod najvećih investicionih fondova, uz kompletnu obuku i trening kako najefikasnije da razvijaju i predstave kompaniju na velikim tržištima.

Sa ciljem podrške domaćim startap firmama, EastHub akcelerator će se održavati kvartalno. Kako su Sjedinjene Američke Države vodeća zemlja u razvoju tehnologija u svetu i konstantno u potrazi za novim vizijama, u svrhu podrške domaćim startap firmama, EastHub je osnovao kancelarije u čak pet gradova u SAD - Majami, Njujork, Detroit, Feniks i Rali.

Projektu EastHub, priključile su se i već afirmisane kompanije koje su zainteresovane za podršku ovoga biznis akceleratora sa ciljem da se  predstave tržištu Amerike

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik