Emirates u Rijeci i Zagrebu traži nove članove kabinskog osoblja

Bez autora
Jan 22 2019

Emirates, jedna od najvećih svjetskih aviokompanija, sa sjedištem u Dubaiju, organizira još jedan Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja koji će se krajem mjeseca održati u Rijeci i u Zagrebu. U Emiratesu trenutno radi više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 135 nacionalnosti kabinskog osoblja koje se brine o putnicima te aviokompanije. Hrvatice Vinka Gracin i Sanja Janković, članice kabinskog osoblja Emiratesa, podijelile su neke od prednosti i posebnosti ovog posla. U aviokompaniji sam šest godina i još uvijek uživam u svom poslu baš kao i prvi dan te mogu reći da imam mnogo iskustava i priča iza sebe. Radeći kao stjuardesa, puno sam naučila o ljudima te sam imala priliku susresti se s ljudima različitih kultura, govori Vinka.

Emirates u Rijeci i Zagrebu traži nove članove kabinskog osobljaEmirates, jedna od najvećih svjetskih aviokompanija, sa sjedištem u Dubaiju, organizira još jedan Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja koji će se krajem mjeseca održati u Rijeci i u Zagrebu.

U Emiratesu trenutno radi više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 135 nacionalnosti kabinskog osoblja koje se brine o putnicima te aviokompanije.

Hrvatice Vinka Gracin i Sanja Janković, članice kabinskog osoblja Emiratesa, podijelile su neke od prednosti i posebnosti ovog posla.

"U aviokompaniji sam šest godina i još uvijek uživam u svom poslu baš kao i prvi dan te mogu reći da imam mnogo iskustava i priča iza sebe. Radeći kao stjuardesa, puno sam naučila o ljudima te sam imala priliku susresti se s ljudima različitih kultura", govori Vinka. "Na letu smo poput obitelji - svi se međusobno podržavamo i tu smo jedni za druge bez obzira na sve zato što su kolege i putnici sve što imate kad ste na visini od deset tisuća metara", dodala je Sanja.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju.

Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji.

Kandidati koji žele započeti svoju zrakoplovnu karijeru trebaju donijeti ažurirani životopis na engleskom jeziku te noviju fotografiju. Iako nije obavezno, kandidatima se preporuča da prije dolaska na Dan otvorenih vrata ispune online prijavnicu.

Uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključuju navršenu 21 godinu i obavezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik