Izgradnja autoputa Beograd-Zrenjanin umesto brze saobraćajnice

Bez autora
Feb 03 2019

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Vlada donela odluku da se umesto brze saobraćajnice Beograd-Zrenjanin u tom kraju gradi auto-put. Mihajlović je, odgovarajući na pitanje novinara na konferenciji povodom predstavljanja 11. Sive knjige NALED-a, objasnila da je takva odluka doneta imajući u vidu privredni razvoj i priliv investicija koje dolaze u Banat i Vojvodinu. Potpredsednica Vlade je istakla da se još uvek ne zna trasa kojom će taj auto-put ići, ali da će struka napraviti plansku dokumentaciju i dati predlog.

Izgradnja autoputa Beograd-Zrenjanin umesto brze saobraćajnicePotpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Vlada donela odluku da se umesto brze saobraćajnice Beograd-Zrenjanin u tom kraju gradi auto-put.

Mihajlović je, odgovarajući na pitanje novinara na konferenciji povodom predstavljanja 11. Sive knjige NALED-a, objasnila da je takva odluka doneta imajući u vidu privredni razvoj i priliv investicija koje dolaze u Banat i Vojvodinu.

Potpredsednica Vlade je istakla da se još uvek ne zna trasa kojom će taj auto-put ići, ali da će struka napraviti plansku dokumentaciju i dati predlog.

Ona je istakla da se odustalo od prvobitne odluke od pre dve godine da se gradi brza saobraćajnica jer, u odnosu na privredne aktivnosti u ovom delu Srbije, to nije dovoljno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik