Naručio bikini, a dobio zlatne poluge

Bez autora
Feb 06 2019

Francuz koji je preko interneta naručio kupaći kostim za svoju suprugu dobio je umesto toga pošiljku sa zlatnicima i zlatnim polugama u vrednosti od oko 20 hiljada evra.Kako se navodi, paket je u subotu dostavljen 27-godišnjem Žilijenu Šanu koji živi u bretonskom gradiću Van. Nije ga iznenadila pošiljka, jer je očekivao kupaći kostim koji je naručio za svoju suprugu. Međutim, iznenadila ga je težina paketa u odnosu na malu zapreminu. Kada je otvorio paket, u pošiljci je pronašao zlato: francuski zlatni novac, kovanice koje datiraju sa početka 20. veka, kao i zlatne poluge — ukupno 700 grama plemenitog metala u vrednosti oko 20 hiljada evra.

Naručio bikini, a dobio zlatne polugeFrancuz koji je preko interneta naručio kupaći kostim za svoju suprugu dobio je umesto toga pošiljku sa zlatnicima i zlatnim polugama u vrednosti od oko 20 hiljada evra, prenosi list „Le point“.

Kako se navodi, paket je u subotu dostavljen 27-godišnjem Žilijenu Šanu koji živi u bretonskom gradiću Van. Nije ga iznenadila pošiljka, jer je očekivao kupaći kostim koji je naručio za svoju suprugu. Međutim, iznenadila ga je težina paketa u odnosu na malu zapreminu.

Kada je otvorio paket, u pošiljci je pronašao zlato: francuski zlatni novac, kovanice koje datiraju sa početka 20. veka, kao i zlatne poluge — ukupno 700 grama plemenitog metala u vrednosti oko 20 hiljada evra.

Bretonac je pretpostavio da je reč o logističkoj grešci, pa je odneo paket u gradski komesarijat. Uz pomoć policije uspeo je da pronađe i kontaktira pravog primaoca pošiljke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik