Energoprojekt ugovorio posao u Rusiji vredan 10 miliona evra

Beogradski Energoprojekt Visokogradnja zaključio je ugovor vredan 10,2 miliona evra o nastavku projektovanja i izvođenju radova u Rostovu na Donu, objavljeno je na Beogradskoj berzi. Energoprojekt Visokogradnja je generalni izvođač radova a ugovor koji je zaključen sa firmom "MKC-RosEvroDevelopment" za investitora Agrokom Holding obuhvata izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova Međunarodnog kongresnog centra sa hotelom "Hajat ridzenski Rostov Don-Plaza". Rok za realizaciju ugovorenih radova je 9 meseci, navedeno je u saopštenju Energoprojekt holdinga.

Energoprojekt ugovorio posao u Rusiji vredan 10 miliona evraBeogradski Energoprojekt Visokogradnja zaključio je ugovor vredan 10,2 miliona evra o nastavku projektovanja i izvođenju radova u Rostovu na Donu, objavljeno je na Beogradskoj berzi.

Energoprojekt Visokogradnja je generalni izvođač radova a ugovor koji je zaključen sa firmom "MKC-RosEvroDevelopment" za investitora Agrokom Holding obuhvata izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova Međunarodnog kongresnog centra sa hotelom "Hajat ridzenski Rostov Don-Plaza".

Rok za realizaciju ugovorenih radova je 9 meseci, navedeno je u saopštenju Energoprojekt holdinga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik