Robot zaplesao planetarni hit na otvaranju Samita, posvađao se sa voditeljem i ostavio publiku u čudu

Bez autora
Apr 04 2019

Početak drugog Digitalnog samita Zapadnog Balkana obeležio je i robot robot Titan koji je plesao uz planetarni hit "Gangnam Style".Pre zvaničnih obraćanja, na scenu je izašao robot Titan, koji je želeo da "preuzme" vodjenje programa od zvaničnog voditelja. Nakon kratke "rasprave" voditelja i robota na engleskom jeziku, dogovorili su se da ga voditelj odvede u muzej Nikole Tesle, nakon čega je Titan pristao da moderatoru omogući da nastavi sa predstavljanjem programa Samita.

Robot zaplesao planetarni hit na otvaranju Samita, posvađao se sa voditeljem i ostavio publiku u čuduPočetak drugog Digitalnog samita Zapadnog Balkana obeležio je i robot robot Titan koji je plesao uz planetarni hit "Gangnam Style".

Pre zvaničnih obraćanja, na scenu je izašao robot Titan, koji je želeo da "preuzme" vodjenje programa od zvaničnog voditelja.

Nakon kratke "rasprave" voditelja i robota na engleskom jeziku, dogovorili su se da ga voditelj odvede u muzej Nikole Tesle, nakon čega je Titan pristao da moderatoru omogući da nastavi sa predstavljanjem programa Samita.

"Dame i gospodo, da li ste spremni da uživate u žurci", upitao je robot učesnike, nakon čega je kratko igrao uz pesmu PSY Gangnam Style.

Nakon toga je otišao sa scene, ali ne pre nego što je citirao širom sveta poznatu rečenicu Terminatora "I'll be back

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik