Jačanje ekonomske i privredne saradnje sa Portugalom

Bez autora
Aug 01 2019

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa novoimenovanom ambasadorkom Republike Portugal u Srbiji Marijom Varhinia Mendes da Silva Pinom o unapređenju bilateralnih odnosa i ekonomske saradnje. Premijerka je, čestitajući ambasadorki imenovanje na novu dužnost, izrazila uverenje da će konstruktivna i uspešna saradnja dveju zemalja biti nastavljena, kao i da će se prijateljski odnosi dodatno učvrstiti. Brnabić je istakla da su dosadašnji bilateralni odnosi veoma dobri i da ih karakteriše saradnja na svim poljima. Ambasadorka Portugala je naglasila da će se fokusirati na jačanje ekonomske i privredne saradnje, i ocenila da na tom planu ima prostora za unapređenje odnosa. Sagovornice su izrazile uverenje da će intenziviranje privredne saradnje privući nove portugalske investicije u Srbiju.

Jačanje ekonomske i privredne saradnje sa PortugalomPredsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa novoimenovanom ambasadorkom Republike Portugal u Srbiji Marijom Varhinia Mendes da Silva Pinom o unapređenju bilateralnih odnosa i ekonomske saradnje.

Premijerka je, čestitajući ambasadorki imenovanje na novu dužnost, izrazila uverenje da će konstruktivna i uspešna saradnja dveju zemalja biti nastavljena, kao i da će se prijateljski odnosi dodatno učvrstiti.

Brnabić je istakla da su dosadašnji bilateralni odnosi veoma dobri i da ih karakteriše saradnja na svim poljima.

Ambasadorka Portugala je naglasila da će se fokusirati na jačanje ekonomske i privredne saradnje, i ocenila da na tom planu ima prostora za unapređenje odnosa.

Sagovornice su izrazile uverenje da će intenziviranje privredne saradnje privući nove portugalske investicije u Srbiju.

Premijerka Brnabić je prenela zahvalnost na kontinuiranoj podršci Portugala evropskim integracijama Srbije, i izrazila očekivanje da će ona biti nastavljena i u budućnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik