Za "Budimku" nema zainteresovanih, moguća neposredna pogodba

Bez autora
Sep 10 2019

Agencija za licenciranje stečajnih upravnik saopštila je danas i zvanično da u drugom pokušaju prodaje nije bilo zainteresovanih za kupovinu nekada čuvenog požeškog preduzeća "Budimka" u stečaju. Niko od potencijalnih kupaca nije se prijavio i uplatio garantni depozit do 3. septembra, do kada je bio rok da se uplati depozit ili dostavi bankarska garancija radi učešća na javnom nadmetanju, pa je nadležna komisija donela odluku da proglasi javno nadmetanje neuspelim. U Agenciji je ranije rečeno da će naredne poteze vezane za "Budimku" doneti Odbor poverilaca i razlučni poverioci i da postoji mogućnost da ovo preduzeće bude prodato neposrednom pogodbom.

Za "Budimku" nema zainteresovanih, moguća neposredna pogodbaAgencija za licenciranje stečajnih upravnik saopštila je danas i zvanično da u drugom pokušaju prodaje nije bilo zainteresovanih za kupovinu nekada čuvenog požeškog preduzeća "Budimka" u stečaju.

Niko od potencijalnih kupaca nije se prijavio i uplatio garantni depozit do 3. septembra, do kada je bio rok da se uplati depozit ili dostavi bankarska garancija radi učešća na javnom nadmetanju, pa je nadležna komisija donela odluku da proglasi javno nadmetanje neuspelim.

U Agenciji je ranije rečeno da će naredne poteze vezane za "Budimku" doneti Odbor poverilaca i razlučni poverioci i da postoji mogućnost da ovo preduzeće bude prodato neposrednom pogodbom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik