Šta će biti sa pirotskim "Tigrom"?

Bez autora
Oct 16 2019

Socijalno-ekonomski savet Pirota, inicirao je još jedan sastanak sa Ministarstvom privrede, kako bi se govorilo o sudbini kompanije "Tigar" AD u Pirotu. Predsedavajući Saveta i gradonačelnik Vladan Vasić, kaže da je inicijativa potekla od zaposlenih u ovoj kompaniji koja je u postupku UPPR, ali i od sindikata, a razgovaraće se o najboljim mogućim rešenjima u postupku privatizacije firme koja je sada u većinskom vlasništvu Republike Srbije. Slobodan Petrović, predsednik Samostalnog sindikata u preduzeću sa 1200 radnika, kaže da je "Tigar" proteklih godina, uz pomoć države, uspeo da prevaziđe nasleđene probleme i da je sada vreme da se u dogovoru sa nadležnim minstarstvom razgovara o tome šta će dalje biti sa najvećim proizvođačem gumene i specijalne obuće na Balkanu.

Šta će biti sa pirotskim "Tigrom"?Socijalno-ekonomski savet Pirota, inicirao je još jedan sastanak sa Ministarstvom privrede, kako bi se govorilo o sudbini kompanije "Tigar" AD u Pirotu.

Predsedavajući Saveta i gradonačelnik Vladan Vasić, kaže da je inicijativa potekla od zaposlenih u ovoj kompaniji koja je u postupku UPPR, ali i od sindikata, a razgovaraće se o najboljim mogućim rešenjima u postupku privatizacije firme koja je sada u većinskom vlasništvu Republike Srbije.

Slobodan Petrović, predsednik Samostalnog sindikata u preduzeću sa 1200 radnika, kaže da je "Tigar" proteklih godina, uz pomoć države, uspeo da prevaziđe nasleđene probleme i da je sada vreme da se u dogovoru sa nadležnim minstarstvom razgovara o tome šta će dalje biti sa najvećim proizvođačem gumene i specijalne obuće na Balkanu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik