U BiH blokirana 94.692 računa tvrtki, pogledajte kojih

Bez autora
Nov 05 2019

Centralna banka Bosne i Hercegovine objavila je ažurirani popis blokiranih računa poslovnih subjekata u BiH. U novom izvješću o blokiranim računima u Jedinstvenom registru računa CBBiH navedeno je da su početkom studenoga 2019. godine u BiH bila blokirana 94.692 računa poslovnih subjekata ili 188 više nego prethodnog mjeseca.U izvješću CBBiH je navedeno i da 51.613 tvrtki ima blokiran barem jedan račun, što je za 97 tvrtki više nego u izvješću iz prošlog mjeseca. U novom izvješću, koji sadrži 3.786 stranica, pobrojani su poslovni subjekti iz svih sfera društvenog života, od gospodarskih poduzeća, prodavnica, frizerskih salona, benzinskih crpki, ljekarni, ordinacija, kafića i restorana, do raznih agencija, zadruga, tvrtki. Na ovom popisu se nalaze i rudnici, mjesne zajednice, općine, sportski savezi.

U BiH blokirana 94.692 računa tvrtki, pogledajte kojihCentralna banka Bosne i Hercegovine (CBBiH) objavila je ažurirani popis blokiranih računa poslovnih subjekata u BiH. U novom izvješću o blokiranim računima u Jedinstvenom registru računa CBBiH navedeno je da su početkom studenoga 2019. godine u BiH bila blokirana 94.692 računa poslovnih subjekata ili 188 više nego prethodnog mjeseca.

U izvješću CBBiH je navedeno i da 51.613 tvrtki ima blokiran barem jedan račun, što je za 97 tvrtki više nego u izvješću iz prošlog mjeseca.

U novom izvješću, koji sadrži 3.786 stranica, pobrojani su poslovni subjekti iz svih sfera društvenog života, od gospodarskih poduzeća, prodavnica, frizerskih salona, benzinskih crpki, ljekarni, ordinacija, kafića i restorana, do raznih agencija, zadruga, tvrtki. Na ovom popisu se nalaze i rudnici, mjesne zajednice, općine, sportski savezi.

U prvom izvješću Centralne banke BiH, objavljenim početkom studenoga2012. godine, broj blokiranih računa poslovnih subjekata u BiH iznosio je 58.038, dok su 35.694 tvrtke imale barem jedan blokiran bankarski račun.

Popis blokiranih računa možete pogledati OVDJE.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik