Tehnomanija preuzima Vin Vin

Tehnomanija preuzima Vin Vin, a integracija ova dva diva na srpskom tržištu računara, opreme i bele tehnike svakako će doneti povoljnosti za potrošače. List navodi da je Komisija za zaštitu konkurentnosti dala odobrenje Tehnomaniji da preuzme Vin Vin, što znači da nakon spajanja neće imati monopol, to jest preveliki udeo na našem tržištu. Obe firme su dobro pozicionirane, ali Tehnomanija je svakako bila veći igrač na tržištu. Integrisanje je prirodan proces u trgovini, kao i u drugim privrednim oblastima, rekao je listu sagovornik iz poslovnih krugova.

Tehnomanija preuzima Vin VinTehnomanija preuzima Vin Vin, a integracija ova dva diva na srpskom tržištu računara, opreme i bele tehnike svakako će doneti povoljnosti za potrošače, piše Srpski telegraf.

List navodi da je Komisija za zaštitu konkurentnosti dala odobrenje Tehnomaniji da preuzme Vin Vin, što znači da nakon spajanja neće imati monopol, to jest preveliki udeo na našem tržištu.

Obe firme su dobro pozicionirane, ali Tehnomanija je svakako bila veći igrač na tržištu. Integrisanje je prirodan proces u trgovini, kao i u drugim privrednim oblastima, rekao je listu sagovornik iz poslovnih krugova.

Tehnomanija je osnovana pre dve decenije, 1999. godine

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik