Bogata Kineskinja kupuje hrvatskog prvoligaša

Bez autora
Nov 27 2019

U Zaprešić uskoro stiže bogata Kineskinja Jiang Yu koja već nekoliko godina živi u Tirani gdje radi kao ambasadorica. Jiang Yu u Kini je napravila veliku političku karijeru i uživa veliki ugled. Od 2006. do 2012. bila je glasnogovornica Ministarstva vanjskih poslova. Vlasnica kineske kompanije Z-Run WellTon Industry proljetos je iskazala interes za ulaganja na turopoljskom području, a sad je u planove ušao i Inter. Pregovore s Kinezima vodi direktor Branko Laljak. Zanimljivo, u Interovu upravljačku strukturu trebao bi ući bivši Hajdukov predsjednik Ivan Kos, a direktor škole nogometa trebao bi postati Krešimir Gojun. Za početak bi se trebalo uložiti deset milijuna kuna.

Bogata Kineskinja kupuje hrvatskog prvoligaša Zaprešić uskoro stiže bogata Kineskinja Jiang Yu (55) koja već nekoliko godina živi u Tirani gdje radi kao ambasadorica, pišu 24 sata.

Jiang Yu u Kini je napravila veliku političku karijeru i uživa veliki ugled. Od 2006. do 2012. bila je glasnogovornica Ministarstva vanjskih poslova.

Vlasnica kineske kompanije Z-Run WellTon Industry proljetos je iskazala interes za ulaganja na turopoljskom području, a sad je u planove ušao i Inter.

Pregovore s Kinezima vodi direktor Branko Laljak. Zanimljivo, u Interovu upravljačku strukturu trebao bi ući bivši Hajdukov predsjednik Ivan Kos, a direktor škole nogometa trebao bi postati Krešimir Gojun. Za početak bi se trebalo uložiti deset milijuna kuna, pišu 24 sata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik