Sve za čarobnjake: Njujork otvara najveću prodavnicu „Hari Poter“

Bez autora
Jan 14 2020

Kompanija „Vorner bros“ otvoriće u Njujorku najveću prodavnicu na svetu posvećenu serijalu o Hariju Poteru. Prodavnica će biti otvorena tokom leta, nalaziće se pored zgrade "Flatiron Building" na Menhetnu i prostiraće se na tri sprata na 1.900 kvadratnih metara.U prodavnici će obožavaoci dečaka-čarobnjaka i drugih likova moći da pronađu sve – od čarobnih štapića, ogrtača do žele bombona. Sara Ruts iz kompanije rekla je da će to biti najveća prodavnica na svetu posvećena Hariju Poteru, da će biti jedna od destinacija koju će obožavaoci morati da posete i gde će imati prilike da naprave brojne zanimljive fotografije.

Kompanija „Vorner bros“ otvoriće u Njujorku najveću prodavnicu na svetu posvećenu serijalu o Hariju Poteru.

Prodavnica će biti otvorena tokom leta, nalaziće se pored zgrade "Flatiron Building" na Menhetnu i prostiraće se na tri sprata na 1.900 kvadratnih metara, prenosi američki Forbs.

U prodavnici će obožavaoci dečaka-čarobnjaka i drugih likova moći da pronađu sve – od čarobnih štapića, ogrtača do žele bombona.

Sara Ruts iz kompanije rekla je da će to biti najveća prodavnica na svetu posvećena Hariju Poteru, da će biti jedna od destinacija koju će obožavaoci morati da posete i gde će imati prilike da naprave brojne zanimljive fotografije.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik