Jeftinije karte "Jat ervejza" do 14. jula

Bez autora
Jul 12 2011

Putnici "Jat ervejza" mogu do 14. jula da iskoriste jeftina putovanja za više evropskih metropola, na primer da kupe povratne karte za putovanja u julu, avgustu, septembru i oktobru za Milano i Rim po promotivnim cenama od 119 evra. U okviru letnje promotivne akcije "Jat ervejza", koja traje od 23. juna, mogu se nabaviti i karte za Istanbul po ceni od 129 evra. Na raspolaganju su po istim cenama i karte iz tig gradova prema Beogradu. Cena promotivne karte za i iz Atine iznosi 159 evra, ako se putovanje realizuje od 1. avgusta do 31. oktobra.Reč je o povratnim kartama u koje su uključene sve takse osim usluge izdavanja karte. U ponudi su i povoljne cene karata u jednom pravcu, koje važe za putovanja od 1. do 31. jula i od 10. septembra do 31. oktobra...

Jeftinije karte Putnici "Jat ervejza" mogu do 14. jula da iskoriste jeftina putovanja za više evropskih metropola, na primer da kupe povratne karte za putovanja u julu, avgustu, septembru i oktobru za Milano i Rim po promotivnim cenama od 119 evra.

U okviru letnje promotivne akcije "Jat ervejza", koja traje od 23. juna, mogu se nabaviti i karte za Istanbul po ceni od 129 evra.

Na raspolaganju su po istim cenama i karte iz tig gradova prema Beogradu.

Cena promotivne karte za i iz Atine iznosi 159 evra, ako se putovanje realizuje od 1. avgusta do 31. oktobra.Reč je o povratnim kartama u koje su uključene sve takse osim usluge izdavanja karte.

U ponudi su i povoljne cene karata u jednom pravcu, koje važe za putovanja od 1. do 31. jula i od 10. septembra do 31. oktobra.

U periodu od 23. juna do 14. jula karta za Geteborg, Kopenhagen i Stokholm može da se kupi po ceni od samo 59 evra, a za Atinu iznos se kreće već od 69 evra.Promotivne cene karata za Amasterdam, Brisel, Berlin, Frankfurt i Cirih iznose 99 evra, a za Pariz 129 evra.

Mogućnost kupovine karata u jednom pravcu takođe imaju putnici koji našim letovima dolaze iz evropskih gradova, a putuju u periodu od 1. avgusta do 31. oktobra.Tako karta iz Londona za Beograd može da se kupi po ceni od 89 evra.

Putnici "Jat ervejza" iz Geteborga, Kopenhagena i Stokholma mogu da obezbede kartu za 59 evra, iz Amsterdama, Brisela, Berlina, Frankfurta i Ciriha za 99 evra, a karta iz Pariza za Beograd može da se kupi po ceni koja se kreće od 129 evra.

U cene karata u jednom pravcu takođe su uključene sve takse osim usluge za izdavanje karte, navedeno je u saopštenju "Jat ervejza".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik