Puštena u rad obnovljena trafo-stanica "Sever" u Novom Sadu

Bez autora
Mar 16 2014

Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave i vršilac funkcije ministra privrede u Vladi Republike Srbije Igor Mirović i direktor "Elektrovojvodine" Srđan Kružević pustili su danas u rad obnovljenu trafo-stanicu "Sever" u Novom Sadu, u čiju je modernizaciju uloženo 15 miliona dinara. Mirović je, čestitajući "Elektrovojvodini" i preduzeću "Energotehna južna Bačka" na tome što su sa relativno malim finansijskim sredstvima i za vrlo kratko vreme uradili taj važan posao, istakao značaj tog objekta za privlačenje investitora u budućoj industrijsko-poslovnoj zoni u tom delu grada. Ministarstva koja vodim ulažu mnogo u promociju, finansiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje industrijsko-poslovnih zona jer je to ključ za dovođenje domaćih i stranih investitora i za rešavanje najvećeg problema u Srbiji, a to je nezaposlenost, istakao je ministar. On je, napominjući da Ministarstvo privrede nastoji da podrži svako mesto u našoj zemlji gde se stvaraju uslovi za nove investicije, naglasio da je ova investicija važna pre svega u tehničko-tehnološkom pogledu.

Puštena u rad obnovljena trafo-stanica "Sever" u Novom SaduMinistar regionalnog razvoja i lokalne samouprave i vršilac funkcije ministra privrede u Vladi Republike Srbije Igor Mirović i direktor "Elektrovojvodine" Srđan Kružević pustili su danas u rad obnovljenu trafo-stanicu "Sever" u Novom Sadu, u čiju je modernizaciju uloženo 15 miliona dinara.

Mirović je, čestitajući "Elektrovojvodini" i preduzeću "Energotehna južna Bačka" na tome što su sa relativno malim finansijskim sredstvima i za vrlo kratko vreme uradili taj važan posao, istakao značaj tog objekta za privlačenje investitora u budućoj industrijsko-poslovnoj zoni u tom delu grada.

Ministarstva koja vodim ulažu mnogo u promociju, finansiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje industrijsko-poslovnih zona jer je to ključ za dovođenje domaćih i stranih investitora i za rešavanje najvećeg problema u Srbiji, a to je nezaposlenost, istakao je ministar.

On je, napominjući da Ministarstvo privrede nastoji da podrži svako mesto u našoj zemlji gde se stvaraju uslovi za nove investicije, naglasio da je ova investicija važna pre svega u tehničko-tehnološkom pogledu.

Prema njegovoj oceni, trafo-stanica, koja je rekonstruisana i modernizovana po novoj tehnologiji, omogućiće sigurno napajanje električnom energijom potrošača u poslovno-industrijskoj zoni tog dela Novog Sada i biće važan činilac za nova ulaganja u ovom gradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik