Konsolidator uplatio novac za dokapitalizaciju Dalekovoda

Bez autora
Mar 17 2014

Tvrtka Konsolidator d.o.o. uplatila je 150 milijuna kuna na prolazni račun Dalekovoda, a nakon što je završena konverzija tražbina vjerovnika predstečajne nagodbe u temeljni kapital stečene su pretpostavke za dokapitalizaciju Dalekovoda sukladno predstečajnoj nagodbi, izvijestili su danas iz Dalekovoda. Dalekovod je potkraj veljače, nakon što je rješenje zagrebačkog Trgovačkog suda o sklapanju predstečajne nagodbe postalo pravomoćno, uputio poziv Konsolidatoru da pristupi povećanju kapitala, a ostalim vjerovnicima koji su na to stekli pravo nagodbom na sklapanje ugovora o ulaganju prava u temeljni kapital.

Konsolidator uplatio novac za dokapitalizaciju DalekovodaTvrtka Konsolidator d.o.o. uplatila je 150 milijuna kuna na prolazni račun Dalekovoda, a nakon što je završena konverzija tražbina vjerovnika predstečajne nagodbe u temeljni kapital stečene su pretpostavke za dokapitalizaciju Dalekovoda sukladno predstečajnoj nagodbi, izvijestili su danas iz Dalekovoda.

Dalekovod je potkraj veljače, nakon što je rješenje zagrebačkog Trgovačkog suda o sklapanju predstečajne nagodbe postalo pravomoćno, uputio poziv Konsolidatoru da pristupi povećanju kapitala, a ostalim vjerovnicima koji su na to stekli pravo nagodbom na sklapanje ugovora o ulaganju prava u temeljni kapital.

Rok za to istekao je u petak, 14. ožujka, a iz Dalekovoda danas potvrđuju da je Konsolidator uplatio novac za dokapitalizaciju, kao i da su ostali vjerovnici proveli ulaganje svojih prava u temeljni kapital Dalekovoda, odnosno da je provedena konverzija njihovih tražbina u temeljni kapital. Time su stečene pretpostavke za povećanje temeljnog kapitala Dalekovoda u skladu s odredbama predstečajne nagodbe, koje će se provesti izdavanjem 15.000,000 novih redovnih dionica Dalekovoda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik